Garantie en overige opmerkingen.This site under construction. Don't worry, it's gonna be cool... Homer's on the job, man!

Voor alle diensten geldt het volgende:


oud:

Unlocken (GSM):

-Via datakabel, unlock-box of IMEI:
Info:
Alle toestellen worden via datakabel of indien mogelijk via IMEI unlocked, tenzij anders vermeld. Normaalgesproken geldt er: "Klaar terwijl u wacht".
Garantie:
Voor het unlocken via datakabel of IMEI geldt volledige garantie. Dit houdt in dat, wanneer door mijn toedoen het te unlocken toestel niet meer werkend is te krijgen, hiervoor door mij een passend vervangend toestel wordt geregeld op mijn kosten.
Over het algemeen vervalt de garantie van de provider op een toestel nadat het niet via de provider unlocked is. Indien u meer dan een jaar garantie heeft bij uw provider, dan is de garantie na een jaar in princiepe wel weer van toepassing. Dit omdat providers na een jaar de unlockcodes gratis ter beschikking dienen te stellen.
Indien een toestel niet officieel unlocked is via de provider en u wilt toch gebruik kunnen maken van de garantie van de provider, dan is het in sommige gevallen mogelijk de simlock er weer op te zetten.
Over het algemeen geldt voor unlocken via datakabel of imei: "no-cure-no-pay". Wanneer blijkt dat het toestel nog niet te unlocken is, hoeft er ook niet betaald te worden. Het wil af en toe wel eens voorkomen dat een toestel nog niet te unlocken is door een afwijkende softwareversie of wanneer het een nieuw type toestel betreft.
-Via de EEPROM-methode:
Info:
Hierbij wordt de EEPROM (een chipje) uit het toestel gesoldeerd, uitgelezen met de pc, opnieuw geprogrammeerd en weer teruggesoldeerd. Hier bij bestaat er een zeer kleine kans dat het mis kan gaan (iedereen kan een foutje maken). Deze manier wordt zo min mogelijk toegepast, maar indien op dat op dat moment de enige optie is, zal toch daarvoor gekozen moeten worden. De prijs ligt dan dus ook iets hoger. Dit duurt langer dan via datakabel of imei. Tevens gebeurt dit niet direct en is dus niet "klaar terwijl u wacht", maar kan het tot enige dagen duren voordat ik er aan toe kom.
Garantie:
Géén volledige garantie, maar toch wel helft. Mocht er dus toch iets mis gaan en blijkt het toestel door mijn toedoen niet meer reparabel, dan wordt hiervoor door mij een passend vervangend toestel geregeld op mijn kosten.
Het toestel moet daarvoor opengemaakt worden, dus de evt garantie van uw provider vervalt hierbij.


Overige informatie/opmerkingen

» Software is in princiepe niet geshared, omdat dat toch geen zin heeft: ik gebruik betaalde software die beveiligd is en gratis software is niet altijd up-to-date. Gelieve niet te mailen of ik software op zou kunnen sturen. Gratis software is (veelvuldig) te vinden op internet en op campusnet. Voor het gebruik van en schade door de software die ik share ben ik niet aansprakelijk te stellen.

» Voor eventuele schade door toedoen van de post ben ik niet aansprakelijk te stellen. Bij postzendingen zal ik het toestel z.s.m. unlocken en terugsturen (meestal binnen 1-3 dagen als betaling binnen is). De verzendkosten bedragen 10 euro (aangetekend/verzekerd). De betaling mag meegestuurd worden of overgemaakt worden op mijn rekening.

» Prijs is variabel: met grotere hoeveelheden en/of als vaste klant mag je evt om korting vragen.

» Alle merknamen en daaraan verbonden rechten genoemd op deze site zijn en blijven eigendom van de rechtmatige eigenaar en worden alleen gebruikt ter aanduiding van de mogelijkheden etc.

» Dit gedeelte moet nog bijgewerkt worden... Indien u vragen of op- of aanmerkingen heeft, dan kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.


Naar boven | Terug | Hoofdpagina